FORTSÄTTNINGSKURS

Kursen för dig som paddlat tidigare och vill öka din kunskap om säkerhet i kajaken

Kursen för dig som har paddlat kajak tidigare och vill utveckla dina kunskaper i säkerhet på vattnet. Under kurstillfället tränar vi på att ta oss upp i kajaken efter en kapsejsning. Under vägledning av en instruktör får du möjlighet att träna på att ta dig upp med hjälp av kamraträddning och på egen hand med hjälp av en flottör. Känner du att du är mer nybörjare än vad denna kursen innebär men ändå vill vara med? Välj då vår nybörjarkurs med kamraträddning, den innehåller prova-på + fortsättningskurs och fika vilket blir billigare än om du bokar dem två separat.

Tid: 2,5 timmar

Plats: Kajakuthyrningen vid Naven

Ingår: Fullutrustad kajak, paddel, flytväst, kapell och instruktör.

Ta med dig: Ombyteskläder (du kommer bli blöt) och handduk. Vattenflaska

Erfarenhet: Du behöver ha paddlat några gånger innan, du ska vara simkunnig. Minimum ålder 18 år eller 15 år i målsmans sällskap.

Bra att veta: Osäker på vad du ska ha på dig? Klä dig som till ett lättare träningspass. Använder du glasögon, tänk på att de kan ramla av, sätt på en glasögonsnodd. (Vi har glasögonsnoddar till salu om du inte har). Under denna kursen kommer du bli blöt.

Bra att ha: Solkräm, solglasögon, keps, sandaler eller badskor, regnjacka eller vindjacka. Våtdräkt eller torrdräkt om du har.