HÅLLBARHET

Naturen och samhället vi lever och verkar i är otroligt viktigt för oss på Naven Outdoor Experience. Därför försöker vi jobba med hållbarhet i alla led: socialt, ekonomiskt och miljömässigt.

Genom att anställa ungdomar som kommer från närområdet vill vi bygga upp branschen från gräsrötterna och skapa engagemang och förståelse för besöksnäringen bland de som ska bli framtidens nya guider och entreprenörer. Genom att utbilda dem i gott värdskap och service hoppas vi på att ge dem en bra start i arbetslivet.

Det är viktigt för oss att vi ska kunna leverera bra upplevelser till schyssta priser, vi sitter därför inför varje säsong och räknar på hur vi ska kunna göra detta och fortfarande ge våra guider den lön de förtjänar. Det är extra viktigt för oss att upplevelserna vi erbjuder ska kunna njutas av familjer, bara för att man har mindre reskassa ska man inte ha mindre kul!

Det kanske mest självklara vi jobbar med är hållbarheten kring mat & skräp, vi använder ekologiska produkter och närproducerat från bygden på Kållandsö & närområdet så långt vi kan. Och skräpet, det källsorterar vi självklart. När vi fikar tillsammans med er kör vi inte engångsplast, träkåsor är både gott att dricka ut och snyggt.

Tillsammans kan vi skapa en bättre värld! Har du tips till oss hur vi kan jobba ännu mer med hållbarhet? Hör gärna av dig!